Wat zijn de voordelen van een Virtuele 360• Tour?

Virtuele rondleidingen of 360• Tours bieden enorm veel voordelen. Ik heb de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

Beter gevonden in Google
Val op in de zoekresultaten van Google Search en Google Maps met de Google Street-View Virtual Tour van uw locatie en trek meer klanten. Een virtuele tour is goed voor de positie in Google.

Wekt vertrouwen op bij uw (potentiële) klanten
Een conversie verhogende tool om vertrouwen uit te stralen bij uw website bezoekers. Het is de beste verbinding tussen offline en online, om zo online uw locatie te laten zien door middel van een virtuele tour. Het voelt aan alsof je er echt bent. Mensen kunnen van thuis uit uw locatie bezoeken. Ze kunnen meteen uw locatie online bekijken en het voelt aan alsof ze er echt geweest zijn. 360° tours geven een “more-exposure effect”. Het heeft vaak een geruststellend effect dat men de zaak van binnen al gezien heeft. Zo weet de klant wat men kan verwachten en het creëert een laagdrempelig effect. U geeft uw (potentiële) klanten immers de indruk dat u niets te verbergen heeft en dat u trots bent op uw zaak. Onderzoek heeft aangetoond dat hotels en andere verhuuraccommodaties, die 360 ° virtuele rondleidingen aanbieden 48% meer boekingen hebben dan accommodaties die dat niet doen. (Research door Best Western)

Eenvoudig te integreren
Naast dat we de beelden voor u binnen de Google omgeving plaatsen kunt u de 360 tour eenvoudig integreren op uw eigen website en social media.

VR Ready
De beelden zijn Virtual Reality Ready en zijn dus ook o.a. met een Google CardBoard of VR-bril te bekijken. Zo creëert u een unieke interactieve ervaring.

Meer positieve Google-reviews
Bedrijven met een virtuele rondleiding krijgen meer positieve recensies op Google. Uw bedrijf is immers altijd op haar mooist zichtbaar op Google en mensen kunnen 24/7 binnen kijken. Val op en neem een voorsprong op uw concurrenten. Bereik nieuwe bezoekers op een visueel overweldigende manier en onderscheidt u van de concurrentie, bekijk de mogelijkheden hier.

Eenmalige investering
De virtuele tour, oftewel 360 tour, is slechts een eenmalige investering en u zit niet vast aan terugkerende abonnementskosten.

Promoten van vacatures
Lastig om de juiste persoon te overtuigen om bij uw bedrijf te komen werken? Laat zien hoe het is om bij u te werken op een innovatieve manier met een 360 tour.

24/7 open dagen
Een traditionele open dag kost veel tijd en geld, waarom niet één keer een virtuele tour laten maken en deze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar maken voor bezoekers?

Beurzen en evenementen
Trek de aandacht van bezoekers met een VR experience in uw stand. Gegarandeerd wekt dit interesse.

Voordelen upload virtuele tour naar google maps.

Trek klanten aan
Street view door google maps is een virtuele weergave van onze omgeving op google maps, die bestaat uit miljoenen panoramische afbeeldingen. de virtuele tours die ik maak kan ik direct uploaden naar google maps. T
rek klanten aan en bouw een vertrouwensband met hen op: bied een virtuele rondleiding van hoge kwaliteit die klanten op straat naar je etalage en in je winkel leidt.

44% bezoekers gebruikt kaartproduct
Wanneer consumenten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 44% van de gevallen een kaartproduct.

Meer interesse
Vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding wekken twee keer zo vaak interesse.

Meer fysieke bezoeken
Gemiddeld 41% van de bedrijfszoekopdrachten op google maps leidt tot een bezoek aan de bedrijfslocatie.

Verbeter gebruikerservaring
Met kwaliteitsfoto’s in een bedrijfsvermelding kun je de gebruikerservaring verbeteren en het klanten makkelijker maken om je te vinden. met 360º-tours kunnen klanten vast even binnenkijken en vergroot je je online zichtbaarheid.

62% van de bezoekers geeft de voorkeur aan vermeldingen met foto’s van het winkelinterieur.

Roept vertrouwen op
Een volledige vermelding roept vertrouwen op en wordt 78% vaker gezien als een betrouwbaar bedrijf.

vermeldingen met foto’s en tours motiveren klanten in 29% van de gevallen om een aankoop te doen.

Genereren resultaat
360º-foto’s en tours genereren resultaat

gemiddeld genomen leidt 41% van de zoekopdrachten tot een locatiebezoek. vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding wekken twee keer zo vaak interesse (casestudy van ipsos mediact).

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

4 + 6 =

Beek Foto & Video
Pastoor van Kesselhof 2
5291 NT Gemonde

Tel: 06 13854938
info@beekfotovideo.nl
www.beekfotovideo.nl
KVK 80601928
BTW ID NL 003 4649 47 B80
BANK: NL08 INGB 0007 3436 49

Contact met Jesper van Beek

Bakje Brabantse koffie doen?

Ben je geïnteresseerd? Kan ik iets voor je doen? Heb je vragen? Laat het me weten en ik neem contact me je op. De koffie staat klaar!