Portretfoto’s

Een eerste indruk maak je maar één keer – laat het een goede zijn met zakelijke portretfotografie van Beek Foto & Video. Of het nu gaat om portretfoto’s voor jezelf of een heel bedrijf: ik bied zakelijke portretfotografie aan in mijn studio (Gemonde) of op locatie.

Zullen we ff bellen?

Wil je 1 enkele foto laten maken of mag je complete team op de foto? Ik kom graag bij jou op de zaak om foto’s te schieten. 

jaar ervaring

Foto weergaven op Google

Virtuele Tours gerealiseerd

Pluspunten

Waarom werken met Jesper?

Kwaliteit

Ik werk met de beste kwaliteit apparatuur en ben continue bezig mezelf verder te ontwikkelen. Het werk wat ik lever is van de hoogste kwaliteit.  

Omdat ik het super leuk vind

Ik vind het “werk” wat ik doe super leuk en dat zie je in de beelden die ik maak. Ik kan soms nog niet geloven hoe goed het gaat met mijn bedrijf! Wat een energie krijg ik hiervan!

Klant is koning

Ik doe wat ik beloof, ben duidelijk in mijn communicatie en wordt blij wanneer ik mensen mag helpen. Het project is pas geslaagd wanneer de klant tevreden is.

Maatwerk

Elk project is anders. Ik denk graag met je mee en maak een aanbod op maat.

Flexibel en snel

Spreekt voor zicht toch? Als je me nodig hebt dan sta ik er.

Pakketprijzen

Ik heb speciale paketten voor ondernemers waardoor je op voorhand precies weet waar je aan toe bent.

Bakje Brabantse koffie doen?

Ben je geïnteresseerd? Kan ik iets voor je doen? Heb je vragen? Laat het me weten en ik neem binnen 24 uur contact me je op. De koffie staat klaar!