Videografie

Een eerste indruk maak je maar één keer. Of het nu gaat om simpele bedrijfsfilms, animaties, complexe interviews of commercials: ik kan vrijwel alle soorten bedrijfsvideo’s produceren. Dit doe ik zowel bij jullie op locatie als in mijn professionele video studio in Gemonde.

Investering Video Producties

Voor de meeste opdrachtgevers werk ik op basis van een uurtarief op op basis van een vaste prijs per project. Hoe lang duurt de video? Schieten we op locatie of in mijn studio? Voor welk medium produceren we de video? Allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs. De kosten voor het maken van Video Producties beginnen bij € 750,- ex btw.

Zullen we ff bellen?

Wat wil je met je foto’s bereiken? Waar ga je ze voor inzetten? In welke stijl mag ik ze schieten? Ik denk graag met je mee.

jaar ervaring

Foto weergaven op Google

Foto's geschoten

Pluspunten

Waarom werken met Jesper?

Kwaliteit

Ik werk met de beste kwaliteit apparatuur en ben continue bezig mezelf verder te ontwikkelen. Het werk wat ik lever is van de hoogste kwaliteit.  

Omdat ik het super leuk vind

Ik vind het “werk” wat ik doe super leuk en dat zie je in de beelden die ik maak. Ik kan soms nog niet geloven hoe goed het gaat met mijn bedrijf! Wat een energie krijg ik hiervan!

Klant is koning

Ik doe wat ik beloof, ben duidelijk in mijn communicatie en wordt blij wanneer ik mensen mag helpen. Het project is pas geslaagd wanneer de klant tevreden is.

Maatwerk

Elk project is anders. Ik denk graag met je mee en maak een aanbod op maat.

Flexibel en snel

Spreekt voor zicht toch? Als je me nodig hebt dan sta ik er.

Pakketprijzen

Ik heb speciale paketten voor ondernemers waardoor je op voorhand precies weet waar je aan toe bent.

Bakje Brabantse koffie doen?

Ben je geïnteresseerd? Kan ik iets voor je doen? Heb je vragen? Laat het me weten en ik neem binnen 24 uur contact me je op. De koffie staat klaar!