Jesper van Beek

Mijn naam is Jesper, ik ben professioneel fotograaf. Ik ben creatief en ondernemend, enthousiast en probeer vooral dingen te doen die ik leuk vind in het leven. Denk hierbij aan beeld creëren maar ook muziek maken (ik drum en speel het mooiste instrument ter wereld: accordeon… nee dat is niet ouderwets!). Daarnaast vind ik het leuk om met audio-bewerking bezig te zijn en speel ik graag met licht (dat zie je terug in veel van mijn foto’s). Ik woon samen met mijn zoontje in het Brabantse Gemonde. 

Beeldmaker

Ik lever als beeldmaker graag een positieve bijdrage aan de manier waarop jij in beeld wilt komen. Of dat nu gaat om een zakelijk portret, een familie foto of een branding campagne. Ik betrek je graag in mijn creatieve proces; Zo weet je precies welke keuzes ik maak, wat de gedachten en uitgangspunten zijn voor de productie die we samen maken. Ik ben flexibel, kan snel schakelen en ben duidelijk in mijn communicatie.

 

In een ver verleden (waar blijf de tijd?) Heb ik Kunst, Cultuur en Media gestudeerd en vervolgens een studie Commerciële Economie gevolgd aan de Fontys hogeschool in Tilburg. De combinatie komt goed van pas in mijn vak als beeldmaker.

Waarom fotografie?

Ik fotografeer al zolang ik me kan herinneren maar heb mijn passie lange tijd als side-business of gewoon als hobby gezien. “Ja, ik ben er wel voor naar school gegaan” maar fotografie….? Dat bengt toch geen brood op de plank?

Nooit dacht ik met fotografie mijn geld zou kunnen verdienen… Tot 2019; Een goede vriendin van me wilde mooie boudoir foto’s laten maken en vroeg me of ik dat wilde doen. Het gehele proces van samen iets moois maken vond ik geweldig. Wat een energie kreeg ik van dit “werk” en wat was het leuk om iets te creëren wat er voorheen nog niet was! De reacties op de foto’s waren zo positief dat er al snel meer mensen volgden die ook op de foto wilden. Dat gaf me net dat zetje wat ik nodig had! In het begin waren het vooral boudoir shoots en al snel volgden fashion, mode, portret foto’s en uiteindelijk 360• foto’s.

Ik sta nog wekelijks versteld van hoe snel alles beweegt; er komen zo’n mooie dingen op mijn pad en ik ben elke dag weer blij dat ik dit mag doen!

Stijl

Klanten vertellen me vaak dat ik rustig overkom en mensen gemakkelijk een positief gevoel kan geven. Dat is belangrijk, zeker bij het maken van portretten. Mijn stijl laat zich omschrijven als: Contrastrijk, Haarscherp en Creatief. Ik zoek altijd naar een beeld wat past bij jou en hetgeen je wilt uitstalen.

Je kunt er bij mij van verzekerd zijn dat je professionele beelden ontvangt van hoge kwaliteit. Ik ben van mening dat een mens nooit is uitgeleerd en blijf mijzelf als mens en als fotograaf dan ook continu ontwikkelen om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

Elke shoot is maatwerk en geen resultaat is hetzelfde. Productiewerk, daar doe ik niet aan. Een fijne fotoshoot met prachtige professionele foto’s, dat is waar ik voor sta.

 

Jesper van Beek

Jesper van Beek

Eigenaar

” Ik hou enorm van het contact met mensen en vind het elke keer weer een voorrecht als ik dichtbij je mag komen. Om je verhaal te horen, echt contact te maken en pure verbindingen aan te gaan.

Zullen we ff bellen?

30 minuten sparren aan de telefoon? Of liever contact via e-mail?

jaar ervaring

Foto weergaven op Google

Virtuele Tours gerealiseerd

Google Trusted Photographer.

Als Google Trusted Photographer, mag ik (360•) foto’s direct uploaden naar  Google Maps, Google Streetview en plaatsen op Google Mijn bedrijf. 

Met kwaliteitsfoto’s in een bedrijfsvermelding kun je de gebruikerservaring verbeteren en het klanten makkelijker maken om je te vinden. Met 360º-tours kunnen klanten vast even binnenkijken en vergroot je je online zichtbaarheid.

 

Diensten

Ik help ondernemers met

Branding

 Creatieve communicatie die werkt. Met een branding shoot creëren we samen een overvloed aan hybride content. Een complete foto-reportage, zakelijke profielfoto’s, een introductievideo en een 360• Virtuele Tour. Allemaal in 1 pakket.

Online zichtbaarheid

Ik help je met het opzetten van een bedrijfspagina op Google, maak pakkende filmpjes voor TikTok en zorg ervoor dat je het organisch bereik op Instagram vergroot. Jij vertelt me je doelstellingen en ik vertaal ze naar de juiste beelden.

1

360• Virtuele Tours

Wanneer consumenten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 44% van de gevallen een kaartproduct. Ik zet jouw bedrijf letterlijk op de (Google Maps) kaart. De tours die ik maak zijn van hoogste kwaliteit, creatief, en altijd maatwerk.   

Pluspunten

Waarom werken met Jesper?

Kwaliteit

Ik werk met de beste kwaliteit apparatuur en ben continue bezig mezelf verder te ontwikkelen. Het werk wat ik lever is van de hoogste kwaliteit.  

Omdat ik het super leuk vind

Ik vind het “werk” wat ik doe super leuk en dat zie je in de beelden die ik maak. Ik kan soms nog niet geloven hoe goed het gaat met mijn bedrijf! Wat een energie krijg ik hiervan!

Klant is koning

Ik doe wat ik beloof, ben duidelijk in mijn communicatie en wordt blij wanneer ik mensen mag helpen. Het project is pas geslaagd wanneer de klant tevreden is.

Maatwerk

Elk project is anders. Ik denk graag met je mee en maak een aanbod op maat.

Flexibel en snel

Spreekt voor zicht toch? Als je me nodig hebt dan sta ik er.

Pakketprijzen

Ik heb speciale paketten voor ondernemers waardoor je op voorhand precies weet waar je aan toe bent.

Bakje Brabante koffie doen?

Ben je geïnteresseerd? Kan ik iets voor je doen? Heb je vragen? Laat het me weten en ik neem binnen 24 uur contact me je op. De koffie staat klaar!