Diensten

Ik help ondernemers met:

Branding

 Creatieve communicatie die werkt. Met een branding shoot creëren we samen een overvloed aan hybride content. Een complete foto-reportage, zakelijke profielfoto’s, een introductievideo en een 360• Virtuele Tour. Allemaal in 1 pakket.

Online zichtbaarheid

Ik help je met het opzetten van een bedrijfspagina op Google, maak pakkende filmpjes voor TikTok en zorg ervoor dat je het organisch bereik op Instagram vergroot. Jij vertelt me je doelstellingen en ik vertaal ze naar de juiste beelden.

Beeldmarketing

Ik wil eerst antwoord krijgen op belangrijke vragen; Waar sta je nu met je product of dienst? Wat je wilt bereiken? Waar liggen de belangrijkste groeimogelijkheden?  Wat zijn je korte en lange termijn doelstellingen? 

Video

Meer traffic, conversie of sollicitaties? Of beter geïnformeerde relaties of website-bezoekers? Video is een uitstekende manier om dat te bereiken. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, commercial, intervieuw of Social Media campagne; ik kan je helpen. 

Feitje; 94% van de consumenten begrijpt je dienst / product beter door gebruik van video. 

Foto reportages

Jezelf onderscheiden en opvallen, daar draait het tegenwoordig allemaal om. Bij het schieten van een foto-reportage houd ik rekening met het medium en het doel van de foto. Zo kennen Instagram foto’s andere formaten en resolutie in vergelijking tot beelden voor een tijdschrift of folder.

Hoogste kwaliteit, maatwerk en niet onbelangrijk; vaste pakketprijzen.

1

360• Virtuele Tour

Wanneer consumenten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 44% van de gevallen een kaartproduct. De tours die ik maak zijn van hoogste kwaliteit, creatief, en altijd maatwerk. Deze tour bestaat uit maximaal 6 panorama’s.


Feitje; Google Maps vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding wekken twee keer zo vaak interesse
  

Specialist in 360• Virtual Reality Tours

  • In eigen huisstijl
  • Fantastische kwaliteit HDR fotografie
  • Interactief
  • Upload naar Google Maps / Street View
  • Popups met video, tekst of fotografie
  • Modern en snel
  • Werkt op alle moderne devices
  • Totaalpaketen inclusief gratis foto-reportage

360º-foto's en tours genereren resultaat

Gemiddeld genomen leidt 41% van de zoekopdrachten tot een locatiebezoek.

Vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding wekken twee keer zo vaak interesse (Casestudy van Ipsos MediaCT).

 

Maak je Google Maps bedrijfsprofiel compleet

Een volledige vermelding op Google Maps roept vertrouwen op en wordt 78% vaker gezien als een betrouwbaar bedrijf.

Vermeldingen met foto’s en tours motiveren klanten in 29% van de gevallen om een aankoop te doen.

Je verkoop vergroten.

24/7 bereikbaar voor potentiele klanten. Een Virtuele Tour kan dienen als een verlengstuk van je webshop. Werkt conversie verhogend & straalt vertrouwen uit.

Klikbare ‘hotspots’ en ‘popups’ zorgen ervoor dat bezoekers direct een aankoop kunnen doen, een afspraak kunnen maken of een video kunnen afspelen. Hierbij wordt de tour een onderdeel van je website en kun je deze inzetten als een conversie verhogend middel.

Overtuigd?

In een GRATIS adviesgesprek van 30 minuten hoor ik graag wat jouw wensen zijn. Maatwerk is altijd mogelijk.

googlemaps600px

Gratis adviesgesprek

30 minuten sparren aan de telefoon? Ik houd niet van voetbal.. maar wel van muziek, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en fotografie. 

jaar ervaring

Foto weergaven op Google

Virtuele Tours gerealiseerd

Pictogram voor klantmotivatie

100% tevredenheidsgarantie

Pictogram voor vermelding

100% kwaliteitsgarantie 

Pictogram voor klantmotivatie

Gelicentieerd 360• Google fotograaf

 

Google Trusted Photographer

Als Google Trusted Photographer, mag ik (360•) foto’s direct uploaden naar  Google Maps, Google Streetview en plaatsen op Google Mijn bedrijf. 

Met kwaliteitsfoto’s in een bedrijfsvermelding kun je de gebruikerservaring verbeteren en het klanten makkelijker maken om je te vinden. Met 360º-tours kunnen klanten vast even binnenkijken en vergroot je de online zichtbaarheid.

 

Pluspunten

Waarom werken met Jesper?

Kwaliteit

Ik werk met de beste kwaliteit apparatuur en ben continue bezig mezelf verder te ontwikkelen. Het werk wat ik lever is van de hoogste kwaliteit.  

Omdat ik het super leuk vind

Ik vind het “werk” wat ik doe super leuk en dat zie je in de beelden die ik maak. Ik kan soms nog niet geloven hoe goed het gaat met mijn bedrijf! Wat een energie krijg ik hiervan!

Klant is koning

Ik doe wat ik beloof, ben duidelijk in mijn communicatie en word blij wanneer ik mensen mag helpen. Het project is pas geslaagd wanneer de klant tevreden is.

Maatwerk

Elk project is anders. Ik denk graag met je mee en maak een aanbod op maat.

Flexibel en snel

Spreekt voor zicht toch? Als je me nodig hebt dan sta ik er.

Pakketprijzen

Ik heb speciale paketten voor ondernemers waardoor je op voorhand precies weet waar je aan toe bent.

recente 360• Virtuele Tours

Recente 360• Virtuele Tours. 

Levix Experience Centre

Levix Experience Centre

360• + Video overlays

Een Virtuele Tour met een video overlay erin. Hierdoor “leeft” de tour nog meer. Naast de 360• Tour maakte ik een video van de race simulator en schoot ik een uitgebreide foto reportage.

Hotel The Stamp

Hotel The Stamp

360• Virtuele Tour

Een Virtuele Tour met verschillende I-Frames erin welke ervoor zorgen om up-to-date informatie vanaf de website te tonen in de Virtuele Tour. Zo wordt de menukaart weergegeven in de tour.

Ellen's Yoga en Pilates

Ellen's Yoga en Pilates

360• + Introductievideo

Een kijkje nemen in de Yoga Studio is gemakkelijk en snel met deze Virtuele Tour. We namen een welkomstvideo op welke afgespeeld wordt in de tour en schoten een foto-reportage. De Tour is vormgegeven in de huisstijl van Ellen

Testimonials

Wat klanten zeggen

“Jesper heeft een Fantastisch en professionele film voor mijn bedrijf gemaakt. Communicatie was heel erg goed en het meedenken om het zo goed mogelijk in beeld te brengen kan hij als de beste. Deze film heeft mij al een heleboel klanten opgeleverd. Dus was het mij meer dan waard! Top kwaliteit!”

Rob van Zon

Eigenaar, Rob van Zon Timmerwerken

“Super leuke samenwerking met als resultaat een hele mooie 3d virtuele tour. Zeer aan te raden.”

Mahmut Artan

Eigenaar, Ma Lifestyleclub

“Hele fijne zakelijke shoot gehad, professionele mooie foto’s en snelle service. Jesper zorgt ervoor dat de foto’s dicht bij jezelf blijven en dat je op je gemak bent tijdens de shoot. Na afloop heb je snel de foto’s binnen.” 

Kristel Schoenmakers

Ik heb nu al een aantal keer geshoot bij Jesper. Altijd een fijne gezellige sfeer, met een prachtig resultaat. Zoek je een relaxte fotograaf met creatieve kijk op het vak, dan ben je hier op het juiste adres.”

Roween Hendrikx

Model

Bakske koffie doen?

Ben je geïnteresseerd? Kan ik iets voor je doen? Heb je vragen? Laat het me weten en ik neem binnen 24 uur contact me je op.

De koffie staat klaar (geen worstenbroodjes meer want ik ben aan de lijn).