360• productfotografie

Jesper van Beek Foto & Video is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Met professionele bedrijfsfotografie maak je het verschil tussen kijken en kopen. Laat me jouw onderneming creatief in kaart brengen, ik kom graag naar je toe. Uiteraard ben je ook welkom in mijn studio in Gemonde.

[wr360embed name="view1" width="100%" height="500px" config="/wp-content/plugins/webrotate-360-product-viewer/360_assets/sampleshoe/config.xml"]

Branding voor ondernemers

Je bent niet voor niets op deze pagina beland, je ziet de meerwaarde van een bedrijfsfotograaf en/of bent zoek naar een specialist die bedrijfsfotografie voor je kan verzorgen. Waar twijfel je nog over? De kosten? Kwaliteit? Laat me die laatste twijfel die je hebt wegnemen. Ik werk met duidelijke complete pakketten zodat je vooraf precies weet wat je kunt verwachten.

bedrijfsfotografie

Mini Reportage

Bij een mini reportage leg ik jou en jouw passie graag vast! Ik leer jou en de kernwaarden van je bedrijf graag beter kennen om jouw verhaal te kunnen vertalen in beelden waarbij jij in je kracht staat. Wat wil je uitstralen? Waar sta je voor? Wat vind jij belangrijk? Ik geef je tips over locaties, items, kleding, etc.

Vaak is deze shoot in jouw zaak maar het kan ook in mijn studio, een leuke koffietent of in de natuur. Bedrijfsfotografie op maat, precies naar jouw wensen.

Wat mag je verwachten:  Moodboard, portretten, sfeerbeelden + at work foto’s 
INVESTERING 1 pers | 1,5 uur | 15 foto’s | € 289 ex btw.

mini reportage

Personal Branding

Bij personal branding gaan we een stap verder. Je krijgt hierbij de mini reportage (zie boven) maar we verlengen de foto shoot naar 3 uur. Dat is wel nodig wanneer je op meerdere buiten locaties wilt fotograferen. 1 uur is echt heel snel voorbij. Afhankelijk van jouw verhaal en jouw vragen, kunnen we het tevens hebben over onderwerpen als het bouwen van je eigen merk, klanten werven via sociale media en de uitstraling van je website. Bedrijfsfotografie op maat, om jouw onderneming vooruit te helpen.

Wat mag je verwachten:  Moodboard, portretten, sfeerbeelden + at work foto’s 
INVESTERING 1 pers | 3 uur | 30 foto’s | € 389 ex btw

personal branding

Bedrijfsreportage

Ik kom een dagdeel langs bij jullie bedrijf voor om daar met natuurlijk licht de mooiste beelden te kunnen schieten. Dit pakket wordt vaak gekozen voor het fotograferen van meerdere medewerkers of voor het in beeld brengen van een compleet bedrijf. 

Ik leer jou en de kernwaarden van je bedrijf graag beter kennen om jullie verhaal te kunnen vertalen in beelden waarbij jullie in je kracht staat. Naar aanleiding van dit gesprek stuur ik je een moodboard toe, zodat duidelijk is wat we op de dag van de fotoshoot precies gaan doen. Het aantal foto’s hangt af van de soort fotoshoot en wensen. Bedrijfsfotografie, creatief & op maat. 

Wat mag je verwachten:  Uitgebreid moodboard, Fotoshoot van meerdere personen, sfeerbeelden + at work foto’s 
INVESTERING € 110 ex btw per uur  Te boeken vanaf 2 uur.

bedrijfsfotografie

360• Kickstart pakket

Meer likes, kliks, leads en klanten. Beeld is tegenwoordig dynamisch, snel en hybride. Dat geldt zeker ook voor de content op je website en voor je social media kanalen.

Om je te helpen in 1 keer een overvloed aan goede content te creëren bied ik alles in 1 pakketten; we maken foto’s voor je website, een (introductie) video & een virtuele Tour. Alles om ervoor te zorgen dat je bedrijf de professionele uitstraling krijgt die het verdient.

Wat mag je verwachten: 
Foto: portretten, sfeerbeelden + at work foto’s
Video: introductievideo van 30 sec.
360• Virtuele Tour 

INVESTERING | Vanaf € 995 ex btw

all in one

Video

Meer traffic, conversie of sollicitaties? Of beter geïnformeerde relaties of website-bezoekers? Video is een uitstekende manier om dat te bereiken.
 We maken een introductievideo van 30 sec waarin we laten zien waar jij en je onderneming voor staat.

Feitje; 94% van de consumenten begrijpt je dienst / product beter door gebruik van video. 

Foto reportage

Jezelf onderscheiden en opvallen, daar draait het tegenwoordig allemaal om. Bij het schieten van een foto-reportage houd ik rekening met het medium en het doel van de foto. Zo kennen Instagram foto’s andere formaten en resolutie in vergelijking tot beelden voor een tijdschrift of folder.

Hoogste kwaliteit, maatwerk en niet onbelangrijk; vaste pakketprijzen.

1

360• Virtuele Tour

Wanneer consumenten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 44% van de gevallen een kaartproduct. De tours die ik maak zijn van hoogste kwaliteit, creatief, en altijd maatwerk. Deze tour bestaat uit maximaal 6 panorama’s.


Feitje; Google Maps vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding wekken twee keer zo vaak interesse
  

360• Kickstart pakket

Voorbeeld van het kickstart pakket van Ellen’s Yoga en Pilates.

Het foto-album bestaat in totaal uit 15 foto’s (er zijn er op deze pagina slechts 4 zichtbaar). De welkomstvideo ontvang je los en wordt geimplementeerd in de Virtuele Tour! De foto’s worden in een foto-album getoond in de virtuele tour & je ontvangt ze los in hoge resolutie. De video kun je uploaden naar Youtube en gebruiken op bijvoorbeeld je website en Facebook. 

INVESTERING | Vanaf € 995 ex btw

Zullen we ff bellen?

Wat wil je met je foto’s bereiken? Waar ga je ze voor inzetten? In welke stijl mag ik ze schieten? Ik denk graag met je mee.

jaar ervaring

Foto weergaven op Google

Foto's geschoten

Pluspunten

Waarom werken met Jesper?

Kwaliteit

Ik werk met de beste kwaliteit apparatuur en ben continue bezig mezelf verder te ontwikkelen. Het werk wat ik lever is van de hoogste kwaliteit.  

Omdat ik het super leuk vind

Ik vind het “werk” wat ik doe super leuk en dat zie je in de beelden die ik maak. Ik kan soms nog niet geloven hoe goed het gaat met mijn bedrijf! Wat een energie krijg ik hiervan!

Klant is koning

Ik doe wat ik beloof, ben duidelijk in mijn communicatie en word blij wanneer ik mensen mag helpen. Het project is pas geslaagd wanneer de klant tevreden is.

Maatwerk

Elk project is anders. Ik denk graag met je mee en maak een aanbod op maat.

Flexibel en snel

Spreekt voor zicht toch? Als je me nodig hebt dan sta ik er.

Pakketprijzen

Ik heb speciale paketten voor ondernemers waardoor je op voorhand precies weet waar je aan toe bent.

Bakje Brabantse koffie doen?

Ben je geïnteresseerd? Kan ik iets voor je doen? Heb je vragen? Laat het me weten en ik neem binnen 24 uur contact me je op. De koffie staat klaar!